Pazanda Bekajon  

          Assalomu Alaykum! Aziz Bekajon. Ushbu sahifamda taomlar, salatlar, har hil
   pishiriqlar retseptlari va ularni tayyorlash yollari haqida ba'zi ma'lumotlar mavjud


Qiymali rulet
Masalliqlar: un-0,5kg ya`ni 2stakan,margarin -125gr,tuz ta`bga qarab,sut-0,5stakan,tuhum-1ta,qiyma-0,5kg.
Qiymani tayyorlash:lahm gu`shtni gu`sht qiymalagichdan utkazib piyozni mayda qilib tu`g`raladi, tuz va ziravorlar solib aralashtiriladi. margarinni eritib, sut, tuhum, unni solib urtacha hamir qoriymiz. 10 daqiqa hamir tinadi. Tindirilgan hamirni 3-4mm qalinlikda yoyib, uning ichiga margarinni surtib chiqamiz, tayyor qiymani ichiga yoyib chiqamiz va hamirni rulet qilib uraymiz, ustiga tuhum sarig`ini surtamiz va 35-40 daqiqa qizdirilgan gaz pechida urtacha olovda pishiramiz. Pishgandan sungra kesib likoplarga solib dasturhonga tortamiz.

  Hamkorlar
   www.firusnet.narod.ru
   www.zafarshah.narod.ru
   www.narod.yandex.ru
   www.freewebs.com/feruznet
  Mendan
   O'zbek milliy oshxonasi
   O'zbek milliy salatlari
   Taom retseptlari
   Go'zallik va salomatlik

   Write to me


Web master and designer
 Asosiy sahifaga |  Men haqimda |  Mening rasmlarim |  Mehmonhona |  Tanish sahifalar |  Forum |  Chatroom |  Men bilan bog'lanish |  Sayt haritasi

Hosted by uCoz